Uw oud papier

Wij kunnen uw oude materialen een nieuw leven geven. Van de materialen die u niet meer gebruikt maken wij iets moois. Wij begeleiden mensen met een verstandelijke beperking in hun werkzaamheden, zij werken in hun eigen tempo. Wij hebben geen haast en dus de tijd om creatief met de materialen om te gaan. Deze worden zodanig ingezet dat de oude logo's niet in de eindproducten terecht komen, bijvoorbeeld door het aanpassen van het formaat van de notitieblokjes.

Het leuke is dat de cliënten zelfstandig iets kunnen maken en dat het verkocht kan worden. We werken zonder winstoogmerk en uw oude materiaal is een welkome bijdrage. Niet alleen logopapier maar ook andere materialen waar uw logo op gedrukt staat, bijvoorbeeld enveloppen, opbergmapjes of inbindmateriaal kunnen we gebruiken.

Heeft u voor 'Ons Papier' materialen beschikbaar?

Dan zouden wij het leuk vinden als u contact met ons opneemt. Bent u niet de aangewezen persoon, zou u dan zo vriendelijk willen zijn om deze webpagina onder de aandacht te brengen van iemand die wel een beslissing hierover kan nemen?

  • Uw oud papier is onze business.
  • Uw oud papier is voor ons werk.
  • Uw oud papier is voor ons een uitdaging.
  • Uw oud papier is 'Ons Papier'.

Momenteel hebben wij voldoende oud logo papier en enveloppen beschikbaar. Wij kunnen echter nog wel andere oud logo materialen gebruiken, zoals opbergmapjes en inbindmaterialen.

Contact Ons Papier

Horaplantsoen 2
6717 LT Ede

Telefoon: 0318 - 679 251
[email protected]